Viva Vinyl kiest een ruimere koers onder nieuwe vlag Vyva Fabrics.

“Toen we ruim 20 jaar geleden startten met Viva Vinyl zaten we boven op de trends en wisten precies wat de markt wilde. in kleur en materiaal, maar vooral ook in service. en altijd de nieuwste materialen direct uit voorraad leverbaar. Speels, kleurrijk, flexibel en veelzijdig. dat gaf meteen de dynamiek die zo typisch is geworden voor ons bedrijf”. Aldus carol driessen die Viva Vinyl in 1990 oprichtte.

“Speels, kleurrijk, flexibel en dynamisch. ja, dat zijn we eigenlijk steeds meer. Het is ook te leuk!”

Het enthousiasme waarmee aanvankelijk de watersportwereld van scheepsstoffering werd veroverd, is in de loop der jaren niet onopgemerkt gebleven bij topontwerpers en architecten uit de projectmarkt, meubel­industrie en zorgsector. Van super jachten tot kleinere pleziervaartuigjes. Van de hotste nachtclubs in Europa tot de meest frisse en mensvriendelijke ruimtes in de zorg. Overal worden de materialen van Vyva Fabrics gebruikt.

“We Schrijven Vyva met Y. als knipoog naar Vinyl.”

Om op de wensen van al deze verschillendesoorten klanten in te kunnen spelen, levert Vyva Fabrics alle denkbare soorten luxe bekledings­materialen: exclusief kunstleer (pvc-vrij), exclusieve ecologische microvezel stoffen uit Italië en meubelstoffen voor de medische sector. Bovendien ontwikkelde Vyva ook nog een eigen bekledingslijn onder de merknaam Fabrics for Life. Een nu al succesvolle lijn die zijn naam eer aan doet. Uiterst duurzaam maar ook ongeëvenaard in prijs/kwaliteit.

“Feed your fantasy.”

Vyva Fabrics, Feed your Fantasy

Zo’n uitgebreid aanbod materialen en kleuren is een heerlijke bron van inspiratie voor ieder­een. Terecht dat Vyva Fabrics uitnodigend wordt afgesloten met de kreet: Feed your Fantasy. Nu alleen nog oppassen dat je fantasie niet op drift raakt.

“Vyva Fabrics wil een bron van inspiratie zijn.”
Vyva Fabrics
Vyva Fabrics

Dinamica natural choice

De ideale combinatie van polyester en polyurethaan micro vezels maakt deze stof zacht, flexibel en toch slijtvast. Antistatisch en allergievrij, reukloos en ademend gecombineerd met een fasci­nerende elegantie maken van Dinamica de ideale bekledingsstof.


Fabrics 4 Life

F.4.L staatvoor ‘Fabrics for life’ of vrij vertaald ‘stoffen voor het leven’. Dat is ook meteen wat u van dit merk mag verwachten. De producten hiervan zijn stuk voor stuk exclusief en innovatief.

Vyva Fabrics